Jump to content

I Guessed I Messed Up


Recommended Posts

Didn't quite know where to put this, but all of a sudden I no longer see all the messages when I open up a topic (or click to see the latest message), but a string with links to previous messages in the topic. I do not recall having messed about with any settings, but I probably have. Despite having a look, I failed to find a way to get it back to how it was under My Controls, so if anybody could point me in the right direction, I'd be grateful.

Link to comment
Share on other sites

I'm trying to show you what I mean, then, in hope it will trigger a useful response ;) The image below shows you how my page appears when I open a topic or click on the orange little square that should - and have - shown the new messages under a topic. Also, whenever I opened up any topic, all messages were open below and could be read sort of like a book - no need to click on the link for each message.

 

This is how it looks, and it seriously annoys me and I would be very grateful to get it fixed and returned to normal :)

 

CSBS.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...